Izgradite talente

Identifikujte ključne tačke u razvoju talenata i uskladite talenat sa potrebama posla. Kreirajte visokoefikasne razvojne programe za visoke potencijale (HiPos).

Planirajte dinamiku tima kako biste imali bolje razumevanje i poboljšali performanse, unapređujući i međuljudske odnose zaposlenih.

Samosvest zaposlenih se povećava planiranjem razvoja koji je usmeren ka pojedincu. To čini zaposlene odgovornijim za postizanje svojih ciljeva.

Procena talenata
Onboarding
Coaching
Razvoj performansi
Professional Styles Expert Report

Profesionalni stilovi se koriste u izboru, razvoju, upravljanju talentima, planiranju naslednika, programima liderstva, koučingu i planiranju karijere.

Profesionalni stilovi mere motive, talente, željenu kulturu i potencijal kompetencija u ovom dinamičkom online 40-minutnom upitniku koji ima 12 strana i prikazuje ključne razlike među kandidatima pri izboru.

Focus Styles Expert Report

Kraći upitnik Wave Focus Stiles obezbeđuje 80% validnosti Wave Professional Styles upitnika. Koristi se za odabir, zapošljavanje, razvoj, upravljanje talentima, planiranje naslednika i efektivnost timova.

Vreme za popunjavanje online upitnika je 13 min.

Personal Report

Pruža visokokvalitetne i jasne povratne informacije (feedback) o kandidatima. Može se koristiti kao samostalni izveštaj ili kao feedback izveštaj kandidatu,  putem telefona ili uživo.

Vreme za popunjavanje online upitnika je 13 minuta – Wave Focus Styles i 40 minuta – Wave Professional Styles.

Development Report

Ovaj izveštaj pruža uvid u razlike između dobijenih procena  (potencijala) i razvojnih planova zaposlenih. Odličan su izvor informacija za svakoga ko radi na ličnim akcionim planovima. Izveštaji se oslanjaju na više od 1.200 praktičnih razvojnih aktivnosti za promovisanje usredsređenog razvojnog planiranja.

Vreme za popunjavanje online upitnika je 40 minuta – Wave Professional Styles, 13 minuta – Wave Focus Styles, 10 minuta- Wave Performance 360.

Performance 360 Expert Report

Ova procena daje individualne povratne informacije o radu zaposlenih na najopsežniji način. Izveštaj je osmišljen za upotrebu u ličnom razvoju, koučingu, razvoju liderstva i pružanju specifičnih povratnih informacija o radnom učinku zaposlenog. Ova online procena omogućava relevantnim pojedinacima da ocene učinak kolege na poslu. Kako pojedinac doživljava sebe i kako se to upoređuje sa percepcijom drugih ljudi je veoma važno sredstvo za dobijanje povratne informacije za razvoj zaposlenog.

Vreme za popunjavanje online upitnika je 10 minuta – Wave Performance 360.

Work Roles Report

Izveštaj o pozicijama naglašava najpoželjnije i manje poželjne uloge pojedinca na radnom mestu. Daje nam i uvid u to kako da radne uloge efikasno iskoristimo u radu sa drugima. Izveštaj se može koristiti za izgradnju tima, povećanje produktivnosti na radnom mestu, timski razvoj, podizanje samosvesti zaposlenih (self-awareness) i u aktivnostima spajanja i akvizicije (Mergers and acquisitions – M&A).

Vreme za popunjavanje online upitnika je 40 minuta – Wave Professional Styles, 13 minuta – Wave Focus Styles.

Wave Sales Reports

Naš integrisani paket izveštaja o prodaji pruža kompanijama dosledan, usklađen i efikasan pristup proceni prodajnih kompetencija tokom procesa kao što su zapošljavanje, onboarding i razvoj zaposlenih. Jaki prodavci (sales performers) ostvaruju još veći finansijski rast kompaniji, za razliku od onih koje imaju još veće troškove ukoliko ne ulažu u svoje zaposlene.

Vrste izveštaja koje možete da dobijete su: Sales Expert Report, Sales Interview Guide, Sales Development Report, Sales Line Manager, Sales Environment Fit Report.

Onboarding Report

Naš Wave Onboarding izveštaj se može primeniti na sve pozicije kako bi se pozitivno uticalo na povraćaj ulaganja u novozaposlenog (ROI) sa prilagođenim pristupom. Izveštaj se fokusira na četiri glavne snage novozaposlenog. On pruža korisne savete o tome kako da iskoristite i nadogradite njegove snage, kako da ih primenite u saradnji sa budućim menadžerom i kompanijom i kako da što bolje iskoristite kombinaciju svih snaga koje novozaposleni poseduje.

Vreme za popunajvanje online upitnika je 13 minuta – Wave Focus Styles, 40 minuta – Wave Professional Styles i 20 minuta – Work Strengths.

Coaching Report

Naš koučing izveštaj ruši prepreke povezane sa tradicionalnim obukama, donoseći organizacijama rešenja koja mogu biti inhouse ili online. Izveštaj je dostupan svima bez koučing obuke putem upitnika ličnosti Wave Focus Stiles i Wave Professional Stiles. Koučing je ključan za aktivaciju iskustva, postavljanje ciljeva i inspirisanje zaposlenih u cilju boljih performansi. Ovaj izveštaj o koučingu olakšava stvaranje i širenje koučing kulture koja je dostupna svima.

Resilient Agility Report

Agilnost vam može pomoći da preživite. Agilnost je osobina koja vam pomaže da budete brži, fleksibilniji, spretniji, preduzimljiviji, a samim tim i da napredujete. Ovaj izveštaj vam može pomoći da identifikujete i razvijete pojedince koji imaju veći potencijal da budu efikasniji u vreme promena ili stresa.

Naš revolucionarni model zasnovan je na 10-godišnjem istraživanju i fokusira se na 4 ključna pokretača otporne agilnosti (Suočavanje sa promenama, Održavanje interpersonalnih veza, Omogućavanje novih načina rada, Održavanje radne efikasnosti) od kojih je svaki podržan sa 5 dimenzija ponašanja.

Budite i vi deo najveće svetske mreže u razvoju talenata!

Započnite svoj projekat sa nama