Zaposlite talente

Smanjite rizik od loših odluka pri izboru kandidata; identifikujte pokretače uspeha, postavite prave ljude na prave pozicije i poboljšajte kvalitet zapošljavanja.

Donesite bolje odluke o zapošljavanju tako što ćete identifikovati motive (ono što zaposleni vole da rade), talente (ono u čemu su dobri) i culture fit (koliko odgovaraju aktuelnoj kulturi i gde će napredovati).

Identifikujte ono što je važno za ulogu i ponašanja koja najviše predviđaju performanse i potencijal; prilikom merenja i upoređivanja rezultata u procesu donošenja odluke, imaćete fer i objektivnu procenu.

Definisanje zahteva
Efektno intervjuisanje
Uži izbor
Povratne informacije kandidatima
Professional Styles Expert Report

Profesionalni stilovi se koriste u izboru, razvoju, upravljanju talentima, planiranju naslednika, programima liderstva, koučingu i planiranju karijere.

Profesionalni stilovi mere motive, talente, željenu kulturu i potencijal kompetencija u ovom dinamičkom online 40-minutnom upitniku koji ima 12 strana i prikazuje ključne razlike među kandidatima pri izboru.

Focus Styles Expert Report

Kraći upitnik Wave Focus Styles obezbeđuje 80% validnosti Wave Professional Styles upitnika. Koristi se za odabir, zapošljavanje, razvoj, upravljanje talentima, planiranje naslednika i efektivnost timova.

Vreme za popunjavanje online upitnika je 13 min.

Line Manager Report

Ovaj izveštaj ilustruje ponašanje kandidata, njihov potencijal i preferiranu kulturu poslovnog ponašanja (culture fit). Savršen je za pojedince koji nisu upoznati sa psihološkim testiranjem, a koji su uključeni u proces donošenja odluka o zapošljavanju za menadžerske pozicije.

Vreme za popunjavanje online upitnika je 13 minuta – Wave Focus Styles i 40 minuta – Wave Professional Styles.

Personal Report

Pruža visokokvalitetne i jasne povratne informacije (feedback) o kandidatima. Može se koristiti kao samostalni izveštaj ili kao feedback izveštaj kandidatu,  putem telefona ili uživo.

Vreme za popunjavanje online upitnika je 13 minuta – Wave Focus Styles i 40 minuta – Wave Professional Styles.

Wave Interview Guide

Strukturirajte intervjue pomoću izveštaja koji je lak za upotrebu i olakšava posao regruterima i menadžerima (user-friendly), koristi prave podatke za ispitivanje kritičnih oblasti i proveru snage kandidata. Wave Interview Guide omogućava objektivne intervjue zasnovane na kompetencijama. Tako se smanjuje mogućnost pristrasnosti u intervjuima, a ovaj izveštaj se može dobiti na osnovu tri upitnika ličnosti koje kandidati popunjavaju online. 

Vreme  za popunjavanje upitnika je 40 minuta – Wave Professional Styles, 13 minuta – Wave Focus Styles i 20 minuta – Work Strengths.

Wave Sales Reports

Naš integrisani paket izveštaja o prodaji pruža kompanijama dosledan, usklađen i efikasan pristup proceni prodajnih kompetencija tokom procesa kao što su zapošljavanje, onboarding i razvoj zaposlenih. Jaki prodavci (sales performers) ostvaruju još veći finansijski rast kompaniji, za razliku od onih koje imaju još veće troškove ukoliko ne ulažu u svoje zaposlene.

Vrste izveštaja koje možete da dobijete su: Sales Expert Report, Sales Interview Guide, Sales Development Report, Sales Line Manager, Sales Environment Fit Report.

Job Profiler

Ovo je online alat preko kojeg možete odrediti ključne indikatore za uspeh (drivers). Ovaj pretraživač profila koristi mogućnosti koje nudi internet kako bi prikupio različite informacije tokom procene u okviru modela “Wave” performansi. Može se koristiti u različitim geografskim područjima, pružajući brze, standardizovane informacije po ekonomičnoj ceni.

Vreme za popunjavanje online upitnika je 10 minuta – Wave Job Profiler.

Onboarding Report

Naš Wave Onboarding izveštaj se može primeniti na sve pozicije kako bi se pozitivno uticalo na povraćaj ulaganja u novozaposlenog (ROI) sa prilagođenim pristupom. Izveštaj se fokusira na četiri glavne snage novozaposlenog. On pruža korisne savete o tome kako da iskoristite i nadogradite njegove snage, kako da ih primenite u saradnji sa budućim menadžerom i kompanijom i kako da što bolje iskoristite kombinaciju svih snaga koje novozaposleni poseduje.

Vreme za popunajvanje online upitnika je 13 minuta – Wave Focus Styles, 40 minuta – Wave Professional Styles i 20 minuta – Work Strengths.

Budite i vi deo najveće svetske mreže u razvoju talenata!

Započnite svoj projekat sa nama