O nama

Saville Assessment (Saville Consulting Group – UK) je međunarodna konsultantska kompanija za psihologiju rada, koju je osnovao prof. dr Peter Saville 2006.

Atria Group (Atria Talent Management), kao internacionalna konsultantska kompanija sa misijom da podrži svoje klijente u transformaciji ideja u konkretne i merljive rezultate, jula 2021. postaje ekskluzivni Reseller Partner Savill Assessment-a za Srbiju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, BiH, Hrvatsku i Sloveniju.

Prof. dr Peter (Francis) Saville je vodeći britanski i svetski biznis psiholog, specijalista za psihometriju i procenu poslovnog ponašanja i kreator OPQ32 upitnika. Suosnivač je kompanije SHL (Saville and Holdsworth Ltd 1977.) koju napušta 2006. u želji da tržištu ponudi naprednije alate i rešenja koji daju još bolje rezultate u proceni potencijala i performansa zaposlenih. Osnovao je Saville Consulting Group čiji je bio predsednik do 2015. godine kada ovu kompaniju preuzima Towers Watson (sada Willis Towers Watson).

Willis Towers Watson Public Limited je britansko-američka multinacionalna kompanija za upravljanje rizicima, posredovanje u osiguranju i konsaltingu. Kompanija datira iz 1828. godine i treći je najveći posrednik u osiguranju na svetu. Posluje u više od 140 zemalja i ima više od 45.000 zaposlenih.

Saville Assessment (UK) je jedna od vodećih kompanija u oblasti psihometrijskih testova, procene potencijala i performansi zaposlenih, a naše testove širom sveta koristi veliki broj kompanija.

Partneri smo nekih od vodećih svetskih brendova u realizaciji velikih, multinacionalnih projekata procene putem naše široke mreže kolega i partnera.

Nagrade

Recruitment Industry Supplier of the Year at Recruiter Awards 2019 (UK)

Nagrada je usledila za naša dostignuća i inovacije u prethodnih 12 meseci, uključujući lansiranje naše nove aplikacije Role Fit App – korišćenjem pametnih algoritama za klijente pri kreiranju profila prilagođenih uloga u poslovnom okruženju i pozicijama za ocenjivanje, Talent Analytics powered by Wave – pomažući regruterima da iskoriste prikupljene podatke o proceni kandidata radi dinamičkog uvida i našu pametnu platformu za video intervjue.

Sudije su komentarisale: „Pobednici su zaslužili svoju nagradu zbog posvećenosti povećanju raznovrsnosti i mogućnosti uključivanja u čitavoj bazi klijenata, i pokazali majstorsku upotrebu tehnologije. Oni su dosledno bili najbolje ocenjeni lideri u regrutaciji u ovoj kategoriji.”

Saville Assessment osvojio nagradu: Excellence in Assessment at 2020 ABP Awards (UK)

„Oduševilo nas je što smo osvojili krunu za izvrsnost u ocenjivanju na Asocijaciji nagrada za iskustvo radne snage za poslovnu psihologiju 2020. Stručna komisija je prepoznala naš rad sa vodećom globalnom osiguravajućom kompanijom, uvodeći novi vrhunski proces digitalne procene pri zapošljavanju predstavnika prodaje (sales representatives), pomažući im da pokrenu značajan rast prodaje.

Sa testovima prevedenim na preko 40 jezika i velikom mrežom kolega koja obuhvata 80 zemalja, spremni smo da podržimo vašu procenu talenata gde god da se nalazite.

Budite i vi deo najveće svetske mreže u razvoju talenata!

Započnite svoj projekat sa nama