Case study sa Savilom – Build up your team effectivness!

18.05.2022. je održali smo radionicu/case study na temu izgradnje timova visokih performansi.

Ovo radno druženje proteklo je u lepoj i prijatnoj atmosferi kafea Petit Jardin, i imalo je za cilj da HR zajednicu upoznamo Work Roles modelom Saville Assessment metodologije (London – UK).

Wave Work Roles izveštaj osvetljava koje su najpoželjnije i najmanje preferirane radne uloge pojedinca na radnom mestu i kako ih efikasno iskoristiti u radu sa drugima.

Model je razvijen razdvajanjem klastera Wave Performance Culture Framework. Model „Great Eight“, model radnog učinka koji su razvili Kurz i Bartram (2002), korišćen je da se uspostavi svaka od osam skala radnih uloga.

Radionicu je vodila Ana Ivanov, Product Owner Saville Assessment metodologije i Master Business Psychologist. Ona je na početku okupljene pozdravila i predstavila im case study. U predstavljanju i vođenju radionice pridružio joj se i Peđa Jovanović, Senior Partner u Atria Group, koji je istakao dodatne benefite ovog modela za sve koji upravljaju i vode timove.

Radionica je bila interaktivna, učesnici su uz materijal dobili zadatke koji su ih vodili kroz Work Roles model, a na kraju su svi zajedno diskutovali o rešenjima do kojih su došli tokom zajedničkog rada.

Takođe, dodela simboličnih poklona je neizostavan deo naših okupljanja. Nagrade u vidu treninga i asesmenata dobilo je troje predstavnika HR zajednice.

Saville Assessment (London – UK) je jedna od vodećih kompanija u oblasti psihometrijskih testova, procene potencijala i performansi zaposlenih, a naše testove širom sveta koristi veliki broj kompanija.

Budite i vi deo najveće svetske mreže u razvoju talenata!

Atria Group (Atria Talent Management), kao internacionalna konsultantska kompanija sa misijom da podrži svoje klijente u transformaciji ideja u konkretne i merljive rezultate, jula 2021. postala je ekskluzivni Reseller Partner Saville Assessment-a za Srbiju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, BiH, Hrvatsku i Sloveniju.      

1 thought on “Case study sa Savilom – Build up your team effectivness!”

Leave a Comment