Čajanka kod Savila – predstavljanje Work Roles modela Saville Assessment metodologije

Četvrtak, 25.02.2022. obeležila je Čajanka kod Savila – druženje u sjajnoj atmosferi, sa ciljem da HR zajednici što bliže približimo važnost Saville Assessment metodologije koja nam dolazi iz Londona (UK).

Čajanka kod Savila

U prijatnom ambijentu kafe čajdžinice Coffee, Tea & Sympathy smo kroz radionicu predstavili važnost jednog od najuspešnijih modela za građenje high performance timova. Sve prisutne smo upoznali sa upotrebnom vrednošću – Work Roles modela.

Prisutne je na početku pozdravila Zorica Todorović, i goste ukratko, kroz uvodnu reč, uvela u suštinu Saville Assessment metodologije i istakla prednosti  njenih alata za zapošljavanje, izgradnju i vođenje talenata.

Saville Assessment Srbija

Reč je preuzela Ana Ivanov, HR Consultant & Product Owner. Ona se nadovezala na Zoricin govor i nastavila sa pričom o samoj metodologiji.

“Saville Assessment je stvarno jedan celokupni alat, koji je verovatno i najinovativnije rešenje koje trenutno postoji na tržištu. Kao što je i Zorica rekla ima mnogo različitih mogućnosti. Ljudima koji su psiholozi kao što sam ja, možda je najbitnije to da je britansko društvo psihologa (The British Psychological Society) ocenilo skoro maksimalnom ocenom. Treću godinu za redom je jedan od top dvadeset alata, tako da mislim da je to nešto čime definitivno može da se pohvali.” Ono što je jako dobro je da Saville pomaže ne samo u procesu zapošaljavanja, već u procesu utvrđivanja talenata. Kako da nekoga unapredimo, na koju poziciju, videćete i na koje načine Saville to radi. Na način na koji ne radi ni jedan drugi alat. A takođe je fokusiran na lidere i prosto omogućava zaseban set alata baš namenjen za lidere, što je sjajna stvar.”

Saville Assessment Srbija

Nakon prezentacije, Ana Ivanov je goste uvela u Work Roles model gde su imali priliku da kroz radionicu, na konkretnom primeru primene ovaj alat, da zajedno u grupama prođu kroz zadatak i bliže se upoznaju sa ovim alatom.  

Saville Assessment Srbija

Saville Assessment (London – UK) je jedna od vodećih kompanija u oblasti psihometrijskih testova, procene potencijala i performansi zaposlenih, a naše testove širom sveta koristi veliki broj kompanija.

Sa testovima prevedenim na preko 40 jezika i velikom mrežom kolega koja obuhvata 80 zemalja, spremni smo da podržimo vašu procenu talenata gde god da se nalazite.

Budite i vi deo najveće svetske mreže u razvoju talenata!

Atria Group (Atria Talent Management), kao internacionalna konsultantska kompanija sa misijom da podrži svoje klijente u transformaciji ideja u konkretne i merljive rezultate, jula 2021. postala je ekskluzivni Reseller Partner Saville Assessment-a za Srbiju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, BiH, Hrvatsku i Sloveniju.             

Naredni treninzi:

Personality Tests, 09.03.2022.

Ability Tests & Performance 360 Assessment, 18.04.2022. 

Intervju zasnovan na kompetencijama, 13.05.2022. 

Leave a Comment